eetdagboek

Video eetdagboek #2

De laatste keer dat ik mijn eetdagboek deelde, kreeg ik van jullie zulke leuke reacties. Dus ik dacht: “Laat ik nog eens een eetdagboek delen.” Deze keer is het niet in de vorm van een geschreven stuk maar een video. Als ik deze video terug kijk, moet ik een beetje om mijzelf lachen. Zie je in de eerste paar seconden die wallen onder mijn ogen? Toen ik deze video opnam, kwam ik letterlijk tien minuten geleden mijn bed uit. Nadat ik wakker was geworden, kreeg ik een spontaan idee om weer eens een eetdagboek met jullie te delen. Dus ik heb mijn telefoon gepakt en ben gaan filmen. Wat betreft eten, doe ik maar wat. We probeer ik zo gezond en bewust mogelijk te eten. Hoe ik dat trouwens doe vertel ik je binnenkort in een andere blog. Veel kijkplezier!

Eetdagboek

 

6 thoughts on “Video eetdagboek #2

  1. Leuke video en wat ben je toch een mooie meid! Wat leuk om een keer te mogen zien wat anderen op een dag eten. Je broodje ei is toch wel het lekkerste, haha. Ik ben zo dol op een broodje ei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *