tosti geitenkaas met avocado

Tosti geitenkaas en avocado

Tijdens mijn citytrip naar Kopenhagen kwam ik een leuk klein lunchtentje tegen. Ik stapte naar binnen en kwam in een soort van woonkamer terecht. In het midden stond een grote steigerhouten tafel met kaarsjes en bloemen in kleine glazen vaasjes. Aan de muur hingen kitscherige schilderijtjes en hangplanten. Dit interieur had een gezellige sfeer. Ik voelde er mij direct thuis. 

big apple juice bar citytrip naar kopenhagen tosti geitenkaas  big apple juice bar citytrip naar kopenhagen tosti geitenkaas

Aan een van de muren hing een grote menukaart met de lekkerste tosti’s en verse gemaakte smoothies. Mijn keuze was snel  gemaakt – een tosti geitenkaas en avocado. Sinds ik deze combinatie heb gegeten, behoort deze tosti tot een van mijn favoriete lunchgerechten. In dit artikel deel ik graag het recept. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. 

Wat heb je nodig

  • 2 boterhammen (naar keuze)
  • Geitenkaas
  • 6 plakjes Avocado
  • Groene pesto

Hoe maak je de tosti geitenkaas en avocado klaar

  1. Beleg de boterhammen met geitenkaas en de plakjes avocado.
  2. Smeer er tot slot wat groene pesto op.
  3. Bak de boterhammen in een koekenpan met wat boter. Dat is het lekkerst. 

 

Liefs Aneta

17 thoughts on “Tosti geitenkaas en avocado

  1. Hij ziet er heerlijk uit! Ik vind het zo jammer dat ik niet van geitenkaas hou. Feta lust ik bijvoorbeeld wel, maar zulke gritenkaas als deze vind ik echt niet lekker. Maar wie weet in combinatie met de andere dingen die er op zitten wel? Ik onthoud ‘m gewoon! Wie weet hihi.

  2. Ik vind avocado zó vies hé! Maar zou ik het zo wel lusten? Wat lijkt me dit gezond! Ik ga me er toch eens aan wagen. Goed idee. Thanx voor het delen. En wat een ambiance in dat restaurant! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *