spam je blog

Spam je blog | Leer elkaar kennen

Welkom bij de vierde editie van ‘Spam je blog!’ Zoals je weet is dit artikel bedoelt om je blog op de kaart te zetten en andere bloggers te ontmoeten. Want echt, er zijn nog zoveel blogpareltjes te ontdekken. Daarnaast heb ik mede door dit artikel zoveel leuke bloggers mogen ontmoeten. Dat vind ik het leukst van al. En zoals je weet kies ik ook weer een ‘BLOG VAN DE MAAND’ uit. Deze blog komt dan, net als die van ClaireΒ de hele maand april op mijn sidebar te staan.

Hoe spam je jouw blog

Om jouw blog te spammen dien je een paar dingen te doen:

 • Vertel in de reacties hieronder iets over jezelf.
 • Vertel waar je blog over gaat.
 • Plaats in de bijbehorende vakjes jouw link naar de website. Link graag niet in de reacties achterlaten, want je zou eens in de spam terecht kunnen komen. Op die manier komt het helemaal goed!
  ‘Blog van de Maand’

Wordt jij uitgekozen als ‘blog van de maand’ dan krijg jij zondag 2 april maart een mailtje van mij. Jouw blog komt dan ook vanaf 2 april op mijn Sidebar te staan.

 • Inclusief jouw profielfoto.
 • Inclusief de link van jouw blog.
 • Inclusief jouw naam en waar je blog over gaat (jouw ingestuurde stukje).

26 thoughts on “Spam je blog | Leer elkaar kennen

 1. Wat leuk! Ik ga weer gezellig spammen πŸ™‚ Ik ben Romy, 23 jaar, gek op taal en schrijven, maar ook op zomerjurkjes, sterrenmuntthee en onze katten. Om mezelf en anderen te inspireren om vaker vrolijk in het leven te staan, ben ik mijn blog Vaker Vrolijk begonnen. Je vindt op mijn blog positieve lijstjes, artikelen om aan je aan het denken te zetten, maar ook zo nu en dan DIY, beauty en fashion.

 2. Super leuk! Ik ben Rosita 33 jaar. Ik blog sinds een half jaar. Dmv mijn blog probeer ik op meer inzicht te geven hoe het is om te leven met een beperking en daarbij geef ik ook tips. Onderwerpen waarover ik voornamelijk schrijf zijn mindstyle en lifestyle.

 3. Wat leuk dat we mogen spammen. In de eerste instantie lijkt mijn blog op een mama blog, maar ik schrijf ook vaak over aankopen voor mijzelf, leuke dagen of weekenden weg, of nieuwste kledingcollecties.
  Liefs

 4. Yay! Ik doe ook nog een keer mee! πŸ˜€ Ik ben Irene, bijna 26 en ik schrijf over wat ik daar van vind. En wat ik van andere dingen vind. (Heel belangrijk hoor πŸ˜‰ ) Eigenlijk krijgt iedereen een heel eerlijk, oprecht kijkje in mijn leven. Als het kut is, is het kut. En als er confetti gestrooid mag worden, doe ik dat.

  1. Super leuk meis! Hoe vaker je mee doet hoe vaker je gespot wordt door andere lezers. Enne ik lees je verhalen graag. Zo is het maar net, is het kut dan is het gewoon kut haha

 5. Wat een leuk idee Aneta, dat blog van de maand! Mijn naam is Malou en ik blog over hotspots en fashion op Blonde Blossom. Ik ben geen groene blogger, maar veel hotspots zijn wel groen en als ik over skincare blog, wil ik het liefst ook dat dit dierproefvrij is. Elke maand deel ik een Travel Guide voor een stad of land en nu vertel ik ook veel over mijn ‘road to Medicine’, de selectie die ik nu doe om toegelaten te worden tot geneeskunde! Ik zou het superleuk vinden als je eens komt kijken op mijn blog, ik zal later eens terugkomen om andere comments te bekijken! Malou x

 6. Wat een super leuk idee!
  Mijn naam is Nicole en ik ben 23 jaartjes jong, dol op pannenkoeken en mijn 7 katten. Ik blog voornamelijk over beauty maar ook fashion en lifestyle komen af en toe langswaaien op nicoleswereld.

 7. Hoihoi. Mijn naam is MC Kleuver en ik blog nu een jaartje. In mijn vrije tijd ga ik graag lezen, wandelen en zit ik op scouting. Daarnaast schrijf ik graag verhalen en columns. Deze wou ik delen met een publiek en zo ontstond mijn blog. Ik houd van het schrijven van fictie met een vleugje realiteit erdoorheen.

 8. Super leuk, via Facebook kwam ik hier terecht. Ik ben Mirte 31 jaar, mama van Lila (3 jaar) en Flynn (8 maanden). Op Kids On The Blog blog ik voor hippe moeders met een groen hart . Over van alles en nog wat (kids, fashion, food, interieur, lifestyle), en dat alles veelal met een eerlijke, groene en duurzame twist.

 9. Leuk leuk ik doe mee! Ik ben Esmee en ik post lekkere recepten, afgewisseld met persoonlijke blogs over dingen die ik meemaak en waar ik happy van word. Mijn blog is best divers, maar ik beloof in elk geval lekkere hapjes en gerechten en blogs met een glimlach! πŸ™‚

 10. Ik heb wel vaker gezien dat je een spam je blog artikel maakte, maar tot nu toe had ik er nog nooit op gereageerd. Toch maar even doen dus πŸ™‚ Wat een leuk idee om de blog van de maand in je sidebar te zetten trouwens!

  Ik ben Eva en ik schrijf 3 keer per week een artikel voor mijn blog Hashtag Eva. Ik laat bijvoorbeeld mijn outfits zien, ik deel leuke fashion inspiratie en schrijf over de nieuwste modetrends. Verder komen er soms andere artikelen online zoals reviews, of laatst mijn Rome serie toen ik naar Rome was geweest. Verder schrijf ik ook graag persoonlijke artikelen, want het is leuk als je de persoon achter de blog leert kennen, toch?

 11. Daar ben ik weer! Ik doe mee. Mijn blog is er eentje vol lichtjes. Maar ook mijn donkere momentjes deel ik weleens. Dat helpt me zo goed. Wat je zoal kunt vinden zijn vooral persoonlijke stukjes en ik raak niet uitgekletst, outfit Posts en soms een Luisterblog. Oh ja, ik maak ik het weekend weleens een vlogje. Liefs. πŸπŸ’ƒπŸŒ»

 12. Wat lief dat we mogen spammen! Ik kom dan graag bij je spammen;)) Bezoek je nog niet zo heel erg lang..kwam via Cynthia een tijdje terug op je blog en breng je zo hier en daar eens een bezoekje..Ik ben Dewi, 40. Mijn blog is een persoonlijke mama lifestyle blog, met luchtig geschreven herkenbare (mama)verhalen, maar niet alleen dat natuurlijk, ben nog veel meer dan mama, die van mooie en leuke dingen in het leven houdt. Leuke diy, af en toe lekkere en makkelijk receptjes, mode en beauty! X

 13. Ik wil graag een keertje meespammen πŸ™‚
  Hoi, ik ben Dinja, 24 jaar oud, woonachtig in Utrecht en heb eigenlijk teveel hobby’s waaronder ook bloggen. Mijn blog gebruik ik deels als online dagboek, naast persoonlijke en lifestyle artikelen plaats ik ook vaak een artikel over beauty, iets creatiefs en zie je ook af en toe wat inspiratie langskomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *