spam je blog

Spam je blog

Welkom bij de derde editie van ‘Spam je blog!’ Zoals je weet is dit artikel bedoelt om je blog op de kaart te zetten en andere bloggers te ontmoeten. Want echt, er zijn nog zoveel blogpareltjes te ontdekken. Daarnaast heb ik mede door dit artikel zoveel leuke bloggers mogen ontmoeten. Dat vind ik het leukst van al. En zoals je weet kies ik ook weer een ‘BLOG VAN DE MAAND’ uit. Deze blog komt dan, net als die van Yanine, de hele maand maart op mijn sidebar te staan.

Hoe spam je jouw blog

Om jouw blog te spammen dien je een paar dingen te doen:

 • Vertel in de reacties hieronder iets over jezelf.
 • Vertel waar je blog over gaat.
 • Plaats in de bijbehorende vakjes jouw link naar de website. Link graag niet in de reacties achterlaten, want je zou eens in de spam terecht kunnen komen. Op die manier komt het helemaal goed!

‘Blog van de Maand’

Wordt jij uitgekozen als ‘blog van de maand’ dan krijg jij zondag 5 maart een mailtje van mij (helaas is dit 5 maart ipv 1 maart. Ik ben op vakantie en kan niet garanderen dat het internet het daar doet, excuus hiervoor).ย Jouw blog komt dan vanaf 5 maart op mijn Sidebar te staan.

 • Inclusief jouw profielfoto.
 • Inclusief de link van jouw blog.
 • Inclusief jouw naam en waar je blog over gaat (jouw ingestuurde stukje).
 • Jouw blog zal opย woensdag 1 februari op mijn Sidebar staan.

 

19 thoughts on “Spam je blog

 1. Ik ben Emma en een grote fashion en beauty liefhebber, daar blog ik dus ook over en welliswaar in het Engels. Bedrijven zien mij als anders dan standaard en daar ben ik trots en blij mee.

 2. Leuk, ik doe weer mee! Mijn naam is Cynthia en ik ben eigenaresse van een Blog vol lichtpuntjes. Het idee alle lichtjes te zien, ontstond uit zwaar weer. Ik heb een echte passie voor bloggen en weet mijn lezers te pakken. Met veel enthousiaste reacties van lezers en vermeldingen van mijn site op andere blogs, ga ik vooral door met de beste keus ever! X

 3. Woohoo ik doe ook weer mee! Ik ben Claire en blog op Claire Codi over groen leven, fair fashion, dierproefvrije make-up en post vega(n) recepten. Alles dus om je leven ietsjes duurzamer te maken. Maar dan wel op een leuke en laagdrempelige manier.

 4. Wat een leuk idee! Ik ben Rosemarijn, een echte bakfanaat! Op mijn blog deel ik al mijn recepten van kleurige en smaakvolle taarten, koekjes met chocolade, kruiden, heerlijke vullingen en leuke vormpjes en andere lekkernijen.

 5. Wat een leuk idee! Ik wil wel mee doen. ๐Ÿ™‚ Ik ben Sandra en blog op aroundsan.nl. Ik ben mijn bog 2 jaar geleden gestart met het doel om meer positiviteit de wereld in te brengen. Ik deel persoonlijke dingen, maar vind het ook erg tof om over reizen, lifestyle, fashion en mindstyle te schrijven. Van alles wat dus! Maar wรฉl met een positieve boodschap, want daar draait mijn blog uiteindelijk om. ๐Ÿ™‚

 6. Super leuk! Ik ben Melissa, 26 jaar jong en blog voornamelijk nog persoonlijk en over mijn zwangerschap. Ik ben sinds kort weer actief geworden met bloggen maar wil nog flink mijn blog gaan uitbreiden naar meerdere onderwerpen. Kortom; alles wat in mij op komt wil ik delen met de rest en zo ook weer nieuwe bloggers ontdekken ๐Ÿ™‚

 7. Wat een leuk initiatief! Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚

  Ik ben Suzanne, moeder van 3 kleine jongens en groene blogger als ‘kleine wereldverbeteraar’. Ik blog over kleding, voeding, duurzame keuzes in huis, afval, minimaliseren, boeken en docu tips en zo voort.
  Het gaat erom hoe je met kleine stapjes de wereld een beetje mooier kan maken. ik wil mijn jongens laten zien hoe we zorgvuldig met onze wereld kunnen omgaan zodat we er allemaal van kunnen blijven genieten.

 8. Yay, leuk! Ik doe graag weer mee ๐Ÿ™‚ Ik ben Romy en ik blog op Vaker Vrolijk over alles wat mij vrolijk maakt. Soms zijn het luchtige lijstjes, soms iets diepzinnigere artikelen over persoonlijke groei of juist simpele tips voor vrolijke boeken en DIY’s. Met mijn blog heb ik maar รฉรฉn doel: mijn lezers een glimlach op hun gezicht bezorgen ๐Ÿ™‚

 9. Wat een super leuk idee!
  Ik ben Kim Buining en ik blog over mijn liefde voor vintage, minimalisme en duurzame mode. Vorig jaar heb ik mijn bedrijf opgericht en ik doe nu hetgeen wat ik het allerliefst doe. Via mijn blog neem ik je mee in het ondernemerschap en probeer ik mijn dromen waar te maken.

 10. Wat tof! Ik doe mee! ๐Ÿ™‚
  Ik ben Merel, ik blog sinds een tijdje op Blackbirds and Cakes over vegan lifestyle, duurzaamheid en reizen. Hiernaast bak ik via mijn website taarten op bestelling.

 11. Ik ben Wendy (op 5 maart word ik 31 jaar oud). Op http://uitjebubbel.nl deel ik mijn verhaal over de reis richting mijn droomleven. Mijn grootste wens is om ‘geiten-wollen-sokken’ eenvoudig te leven en onafhankelijk van tijd en plaats te werken. Duurzaamheid, minimalisme, de moestuin, bewust leven en persoonlijke ontwikkeling zijn onderwerpen waar ik veel over schrijf. Met het delen van mijn verhaal hoop ik jou te kunnen inspireren om los te laten wat er van je ‘wordt verwacht’ en ook je dromen na te gaan jagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *