homemade-broodje-uit-de-magnetron

Recept: Homemade broodje uit de magnetron (Video)

Mijn schoonzus heeft mij laatst een recept doorgestuurd van dit homemade broodje uit de magnetron. Ik ken dit recept niet, dus voor mij de uitdaging om het een keer uit te proberen. Normaal gesproken heb je voor dit recept ook geraspte kaas nodig, maar dit had ik niet. Aan het gerecht heb ik er verder kruiden aan toegevoegd die ik zelf erg lekker vond. Je kunt ook voor andere kruiden kiezen zoals paprika of Italiaanse kruiden. Het resultaat mag er wezen! Super lekker en ook nog eens snel en simpel klaar te maken. In een video leg ik je uit hoe je dit broodje kunt maken. Veel kijkplezier!

 

Homemade broodje uit de magnetron

 

Wat heb je nodig:

  • 2 el speltmeel (of ander meel)
  • 1 ei
  • 1 el plantaardige melk
  • 1 el lijnzaad
  • Knoflookpoeder
  • Basilicum
  • 1 tl bakpoeder

 

Video

9 thoughts on “Recept: Homemade broodje uit de magnetron (Video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *