De mooiste paasdecoratie voor op tafel

Het is bijna tijd voor een feestelijk en vrolijk paasfeest. De Paasdagen betekenen voor mij het verwelkomen van de lente. En met de 7 tips die ik eerder in een artikel heb geschreven krijg ik zeker weten het ultieme lentegevoel. Tijdens de feestdagen is de eettafel het stralende middelpunt. Daar bedoel ik niet alleen de heerlijke gerechten mee maar ook de verschillende mooie decoratie. In dit artikel geef ik je inspiratie voor de leukste paasdecoratie voor op tafel. Kijk maar gezellig mee..

 

paasdecoratie          

Borden

Lichtjeshouder

Kip

 

 

Stompkaars

Etagere

Servetten

 

       

Bord

Bestek

Kaars

 

21 thoughts on “De mooiste paasdecoratie voor op tafel

  1. Wat een leuke ideeën! Ik zit te twijfelen of ik een paas tak in huis neem maar aan de andere kant vind ik dat ook weer zo truttig. Die borden zijn echt geweldig trouwens!

    1. Hahaha, Ik denk dat jij onder onze leeftijd wel een trendsetter wordt als je paastakken in huis haalt. Een beetje retro aankleden en hij kan zo in de krantje van de VT wonen :)))

  2. Wauw, die servetten! Helemaal mijn ding met al die vrolijke kleurtjes! Mijn moeder pakt ook altijd graag flink uit met paasdecoratie, dus wij hebben hier overal vrolijke paashaasjes, kuikentjes etc. staan 😉

    1. Super leuk! Jij krijgt het paasgevoel dubbel en dwars mee. Mijn moeder deed dat vroeger ook altijd maar is nu een beetje klaar met al dat versieren. Jammer eigenlijk

  3. Gezellug! Dat blauwe bord met bloemetjes is echt zo lief. Helaas dat ik me dan aan m’n vriend moet verantwoorden, maar als het aan mij lag hadden we allemaal van dat soort servies 🙂

  4. Superleuke items 😍, echt om vrolijk van te worden! Sinds ik op mezelf woon heb ik eigenlijk nog nooit paasversiering gehad. Wel bloemen natuurlijk (ultieme liefde voor bloemen), maar geen echte Paasstijl decoraties. Eens moet een eerste keer zijn 🤔😊!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *