Mijn nieuw geshopte fashion items voor het voorjaar

Het is voorjaar is aangebroken en dat betekent voor de vrouwen onder ons – kledingkast uitmesten en shoppen.ย En dat zelfde heb ik ook gedaan. Ik moet toegeven dat ik best wat weggegooid heb. In totaal vier broeken en negen truitjes. Ik zeg weggegooid – nee, ik heb de kleding netjes in een zak gedaan en aan de tweede hands winkel gedoneerd. Zo hebben andere mensen die bijvoorbeeld niet zo veel te besteden hebben profijt van. Dat doet mij altijd goed als ik via deze weg een steentje bij kan dragen.

Goed, even terug naar waar ik gebleven was. Afgelopen week liepen mijn vriend en ik in de stad om te shoppen. We gingen voor HEM kleding kopen en niet voor MIJ.

 

“Ik had me nog zo voor-genomen dit niet te doen.”

 

Maar je weet hoe vrouwen zijn – ik kon het niet laten om bij de dames afdeling een kijkje te nemen. Ik had me nog zo voorgenomen dit niet te doen. In een mum van tijd had ik twee items in mijn handen die ik niet wilde loslaten. Passen hoefde niet wat ik wist met alle zekerheid dat het leuke kledingstukken waren. En stiekem kon ik het ook niet maken want we gingen voor HEM shoppen en niet voor MIJ ๐Ÿ™‚

Ah goed, we vonden voor hem een shirt en een broek en ik had mezelf ook blij gemaakt met iets moois. En dit wil ik je laten zien! Kijk maar mee…

ย ย 

Bloemen top

Deze bloemen top van Only vind ik echt een lente item. De print en diepe v-hals aan de voor-en achterkant vind ik helemaal geweldig. Ik heb de top gecombineerd met een jeans (merkloos) en een paar klompjes van Levis. Van de zomer wil ik de top combineren met een witte broek of een hoog getailleerde rok.ย De top is gemaakt van 100% viscose en kost 16,99 euro.

 

 

ย ย 

 

Witte top met tekst

Oh Lord! Zie je die witte benen? Bijna dezelfde kleur als deze leuke top, haha. Zoals je ziet combineer ik deze top met een zwarte hoog getailleerde rok (merkloos). De schoenen die ik draag zijn van Nike. Deze top vind ik ook echt leuk voor een festival, gecombineerd met een high waist jeans en een paar zwarte sneakers.

 

Heb jij al fashion items voor het voorjaar geshopt? Ik heb trouwens zo veel plezier gehad om dit artikel te schrijvenย en vooral om de foto’s te maken van mijn outfits. Ik denk dat ik in de toekomst meer van dit soort artikelen wil schrijven. Vind je dit leuk?ย 

 

Liefs Aneta

19 thoughts on “Mijn nieuw geshopte fashion items voor het voorjaar

  1. Ja, heel! Vaker doen. Niet goed voor de portemonnee overigens. Ik vind mijn wekelijkse outfit Posts ook zo leuk om te doen. Ik ben weg van het only shirt. Maar de zwart witte is ook gaaf. Ik zou ze beide dragen.

  2. Wauw, die bloementop is leuk! En hij staat je zo goed! En alleen maar leuk toch dat je ook iets gaafs voor jezelf hebt gevonden tijdens het shoppen voor hem ๐Ÿ™‚ Moet kunnen! En haha, die witte benen heb ik ook hoor ๐Ÿ˜‰

  3. Allebei super leuk! En die witte benen vallen best mee hoor! Ik eindig overigens ook altijd met kleding als we voor hem gaan shoppen. Toch echt een vrouwendingetje ๐Ÿ˜‰

  4. Wat een leuke items heb je gekocht. Ik vind je foto’s leuk, de vrolijkheid spat er van af! Vooral de bloemen top vind ik erg leuk. Hier ook spierwitte benen ๐Ÿ˜‰

  5. Je bloementop vind ik heel mooi ๐Ÿ˜ƒ! Staat ook erg leuk op je jeans. Ik heb zelf al een paar jurkjes ingeslagen en twee paar sneakers โ˜บ๏ธ

  6. De top met de bloemen vind ik superleuk! Heel vrolijk (net als de foto’s trouwens!). En fijn dat je vriend ook nog wat heeft gevonden hahaha.

    Zelf heb ik nog niet geshopt. Wel een poging gedaan tot, maar ik kon niks vinden. De mode van dit seizoen is niet helemaal mijn ding geloof ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *