Love4seasons gaat stoppen

Oh god! Terwijl ik de titel van dit blogje tik, krijg ik het een beetje benauwd. Ik heb de titel wel vier keer veranderd en herschreven. Maar ik kon er niks anders van maken. Aangezien ik niet iemand ben die om de hete brij heen draait, val ik maar meteen met de deur in huis: Love4seasons gaat stoppen. ‘Zeg ik dit nu echt? – JA.’  Ik heb gezocht naar een geschikt moment om het nieuws met je te delen. Maar die was er gewoonweg niet. Als je dit soort  berichten wilt delen, is er volgens mij hier nooit een geschikt moment voor.

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom ik stop? Ik zal heel eerlijk zijn: Love4seasons maakt mij niet meer happy. Ik ben begonnen met Love4seasons omdat ik mezelf en anderen wilde inspireren op weg naar een fit en gezond leven. Dat is me op zich goed gelukt. Maar in het anderhalve jaar dat ik nu blog merk ik dat ik totaal de focus ben kwijtgeraakt. Love4seasons  is niet meer wat het is geweest. Er zijn onderwerpen bij gekomen en weer verdwenen. Ik heb het gevoel alsof ik er een zootje van gemaakt heb. Als ik mezelf de vraag stel ‘waar Love4seasons voor staat’ weet ik dit simpelweg gewoon niet meer. Daarom heb ik besloten dat het tijd is voor iets nieuws.

 

Een heel goed idee! Maar de onzekerheid is groot.

Ik heb uiteraard niet stil gezeten. Zoals je misschien wel hebt gelezen, heb ik pas geleden mee gedaan aan een workshop ‘dromen najagen’ samen met Charlotte van Charlies-Kitchen. Ik liep al een geruime tijd met een idee/droom in mijn hoofd maar durfde dit nooit hard op te zeggen. De onzekerheid steekt de draak met mij. ‘Kan ik dit wel –  ben ik er goed genoeg voor –  wat zullen de anderen er van zeggen?’ Vreselijk al die gedachten!

Tijdens de workshop heb ik met bibberende knietjes mijn idee uitgesproken. Dit was zo eng maar tegelijkertijd was ik zo trots op mezelf. Om het verhaal kort te maken – ik kreeg zoveel leuke reacties van de mensen om me heen. Dat ik wel gek leek als ik het niet zou doen. Van Charlotte kreeg ik de laatste schop onder mijn kont. ‘Ik ga het doen!’ zei ik  ‘Kan mij het ook schelen!’

 

Maar wat ga je dan doen?

Zoals je weet ben ik bijna afgestudeerd als pedagoog. Daarnaast ben ik ruim 8 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. De ontwikkeling van kinderen interesseert me enorm. Maar dat niet alleen. Ik krijg ook zoveel voldoening als ik samen met ouders kan kijken naar hoe wij het kind zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Daar ligt mijn passie!

Deze passie wil ik graag met anderen delen. Daarom heb ik besloten om een nieuwe blog op te zetten waarin ik vanuit mijn kennis en ervaring onderwerpen zal bespreken met betrekking tot de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Aangezien ik de mijn nieuwe blog toch nog persoonlijk wil houden, zal ik uiteraard mijn persoonlijke verhalen blijven delen maar dit zal wel minder zijn. Ik heb nog meer ideeën maar die bewaar ik nog even voor later, als dit plaatje eerst rond is.

Op dit moment ben ik bezig met het bouwen van een nieuwe website. Stap voor stap krijgt het een leven. Ik kan helaas nog niet zeggen wanneer de nieuwe blog ‘live’ gaat. Maar dit zal je tegen die tijd wel  horen. Voor Love4seasons betekent dit dat ik minder zal gaan bloggen. Wel blijft de blog nog tot eind december in de lucht hangen. Het lijkt me overigens leuk om je mee te nemen in de ontwikkeling van de nieuwe website. Dit wil ik doen door middel van een artikel te schrijven op Love4seasons. Vind je dat leuk?

Jeetje, wat een lap tekst is dit zeg! Maar het is er uit. Het lucht best wel op. Er is een soort druk van mijn schouders af en dat voelt best fijn. Lieve lezer ik houd je op de hoogte, Oja, en ik blijf uiteraard op Facebook en Instagram actief.

 

Liefs Aneta

 

 

 

 

 

 

35 thoughts on “Love4seasons gaat stoppen

 1. Wauw wat super goed Aneta dat je de knoop hebt doorgehakt! Ik snap dat het heel moeilijk is om dit kindje langzaam los te laten maar als het je niet gelukkig maakt dan moet je er ook zeker niet mee doorgaan. Zo cool dat je een nieuw format gaat beginnen en dat je daar zoveel energie gaat uithalen. Ik ben héél benieuwd hoe het eruit gaat zien. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel (of zeg maar niks) met kinderen heb, maar ik vind het heel cool dat jij je droom achterna gaat <3

  1. Super lief berichtje! Ik vind het rete spannend allemaal. Maar de tijd zal het leren. Op mijn nieuwe blog zal ik je niet helemaal plat gooien met kinderverhalen haha. Ik zal ook nog steeds m’n persoonlijke dingen delen. Ik zal daar binnenkort een blogje over schrijven om wat duidelijkheid over te scheppen

 2. Lieve Aneta, ik vind t zo zo Zo knap dat je deze stap hebt gezet! Maar echt. Je gevoel volgen en doen waar jij blij van wordt vind ik echt ontzettend inspirerend. Ik snap dat de stap heel moeilijk was maar nu je m hebt gezet! Ik denk dat jouw kennis onwijs gewaardeerd gaat worden – wacht. Nu al! – en ik ben echt heeeel regen benieuwd wat deze stap je allemaal gaat brengen ❤

  1. Dank je wel lieve Melle voor je berichtje. Ik vind het rete spannend allemaal. De onzekerheden laten me op dit moment niet los. Maar de tijd zal het leren. Bedankt voor je enorme positiviteit. Mensen zoals jij…daar kan je er niet genoeg van hebben op deze wereld.

 3. Wauw, wat onwijs stoer dat je deze stap hebt gezet! Ik schrok even bij het lezen van de titel, maar kreeg een warm gevoel naarmate ik verder las. Het is zo mooi dat je je droom achterna gaat en een blog begint over een onderwerp dat goed past bij waar jouw passie en kennis ligt. Topper! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe site 🙂

  1. Wat een super lief berichtje meis. Ik vind het allemaal zo onwijs spannend. Ook straks de reacties van mensen. Ik lan alleen maar zeggen dat ik er heel veel zin in heb. Het is inderdaad ect iets wat goed bij me past.

 4. Yesss superspannend dit! En eng, maar soms moet je enge doen om er vervolgens achter te komen dat dit het beste ooit was. Lijkt me leuk als je hier wat over de ontwikkelingen gaat delen. En wat er ook komt, ik blijf volgen 😉

 5. Wat ontzettend tof!! Ik ben heel benieuwd naar de ontwikkeling van je nieuwe site en hoop heeel erg dat je daar je energie uit gaat kunnen halen 😍! Een heel stoere stap! Veel succes, you can do it 🌟!

 6. Ik zag de titel en dacht meteen: NEEEEEEEEEEEEEE! Maar ik vind het hartstikke tof dat je je dromen gaat najagen en ik blijf heel graag op de hoogte van je vorderingen rondom je nieuwe website. Waar ik je uiteraard ook ga volgen, zelfs al heb ik nog geen kinderen. Je schrijft leuk en het is altijd gaaf om gepassioneerde artikelen te lezen. Veel succes meis!

  1. Wat een onwijs lief bericjtje meissie! Doet me zo ontzettend goed. Ik ga je niet helemaal plat gooien met kinderverhalen 🙈 Ook nog wel mijn persoonlijke verhalen Hihi

 7. Wauw Aneta, ik kan alleen maar zeggen dat ik het ontzettend goed vind dat je je dromen achterna gaat! Hoe meer passie er in je artikelen zit, hoe leuker ze zijn om te lezen 🙂 Veel succes met je nieuwe blog en ik blijf je zeker volgen!

 8. Ik vind het heel jammer maar ook super goed dat je de stap hebt gezet! Het lijkt me zo spannend allemaal. Maar het is sowieso het allerallerbeste om voor je dromen te gaan en gewoon dingen uitproberen. Ik ga je nieuwe blog zeker ook volgen. Dat ligt ook in de lijn van m’n studie. Ik heb er nu niet meer zo veel mee doordat ik uit het wereldje ben maar ik vind het nog steeds wel boeiend. Ben heel benieuwd!

 9. Wat vreselijk jammer dat je stopt. Ik had je mooie blog nog niet zolang ontdekt. Ik vind het wel heel mooi dat jij je droom najaagt ❤️ Gelukkig stopt je niet helemaal en tuurlijk blijf ik je nieuwe blog ook volgen. Ik hou je in de gaten 😘

 10. Jeetje Aneta, wat schrok ik van deze titel. Maar gelukkig ga je niet helemaal weg. We krijgen er gewoon een nieuw en verrijkend blog bij. Ik ben benieuwd naar de naam, het uiterlijk en de inhoud ervan. Maar ik vind het stiekem wel jammer van dit blog. Ik kom hier namelijk heel graag en vind het alles behalve rommelig. Maar juist geordend en netjes! Zonde. Maar volg lekker jouw gevoel en passie! Dikke kus.

  1. Super lief van je Cynthia. Nee gelukkig ga ik niet weg, daar vind ik het veels te leuk voor. Ik ga er binnenkort wat meer over vertellen. Vind het allemaal zo onwijs spannend!

 11. Ik vind het heel knap dat je de knoop hebt doorgehakt! Ik wil je graag blijven volgen en ik ben heel benieuwd naar al het nieuws wat je online gaat delen. Heel veel succes en plezier, geloof in jezelf en volg je gevoel.

 12. Jaaa, wat goed dat je aan je droom gaat bouwen! Echt zo knap. Ik vind het juist superleuk dat je je kennis gaat gebruiken voor een nieuwe blog, en ik blijt je dan ook zeker volgen. Ik ben zo benieuwd! Heel veel succes 😘

 13. Yes, het hoge woord is eruit!! Ik kan echt niet wachten om je nieuwe website te zien komen, een nieuw project met vernieuwde passie, zo fijn voor je! Zo heerlijk dat je dat gaat combineren met de volgende stap na je studie, alles klopt zo lekker met elkaar. Gelukkig weet iedereen hier al hoe leuk je kan bloggen, dus een grote schare trouwe fans heb je alvast! Leuk!!

 14. Hi Aneta,
  Super stoer dat je je dromen achterna gaat! Daar is zoveel lef voor nodig, echt heel gaaf! Ben heel benieuwd naar alle nieuwe dingen die je gaat doen, blijf je zeker volgen!
  Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *