favoriete kookboeken

Favorite Friday: Mijn favoriete kookboeken + winactie

Het is vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe ‘Favorite Friday.’ Vandaag laat ik jullie mijn favoriete kookboeken waar ik regelmatig een heerlijk recept uit maak. Maar dat is niet alles. Ik ga in dit artikel namelijk een van mijn favoriete kookboeken weggeven. En om het helemaal af te maken, geef ik ook een set servies weg. Bestaande uit een dinerbord, ontbijtbord, slakom en twee theekoppen.  Hoe je kans kunt maken op dit cadeau lees je onderin het artikel. Maar eerst laat ik je de kookboeken zien.

 

Powersnacks. Ontbijtjes, smoothies & lunchbroodjes

Tijdens mijn wekelijkse boodschappen ben ik tegen dit fantastische boek aangelopen. Het boek bestaat uit…..bladzijden met de meest heerlijke dingen. Mijn favoriete gerecht uit dit boek is de ‘Groene smoothie Bowl.’ Een lekker ontbijtje boordevol vitaminen.

 

     favoriete kookboeken  favoriete kookboeken

Healthy Pleasures

Toen ik anderhalf jaar geleden mijn levenstijl heb omgegooid, kocht ik dit boek. Hier staan super lekkere gerechten in, bereidt van verse en gezonde producten. Mijn favoriete gerecht uit dit boek van Lisa van Cuijk is de ‘spaghetti Bolognese.’

 

favoriete kookboeken   favoriete kookboeken

Gezond bakken

Nog een favoriet boek waar ik regelmatig lekker dingen uit maak. De laatste keer heb ik bosbessen muffins gemaakt. Die waren binnen een dag op! Binnenkort ga ik deze Quinoa chocoladekoekjes bakken.Ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

 

favoriete kookboeken   favoriete kookboeken

 

Winactie

In dit artikel geef ik een van mijn favoriete kookboeken weg: ‘Powersnacks’ en dit leuke servies. Wil jij kans maken? Meedoen is heel simpel.

  • Laat een reactie achter en geef hierin aan dat je mee doet met de winactie.
  • Volg Love4seasons op Facebook
  • Volg Love4seasons op Bloglovin

De winnaar krijgt op vrijdag 10 maart bericht.

 

Liefs Aneta

 

favoriete kookboeken

28 thoughts on “Favorite Friday: Mijn favoriete kookboeken + winactie

  1. Yes! Deze wil ik heel graag toevoegen aan mijn zoektocht naar draaglijke ontbijtjes.
    Ik doe graag mee!
    En het servies past goed tussen de rest van mijn (een beetje uit de handlopende) verzameling 🙂

  2. Dat klinkt als een superleuk kookboek! Ik sla de winactie even over, omdat ik niet zo van het koken ben op dit moment 😉 Maar ik weet zeker dat je er iemand heel blij mee zult maken 🙂

  3. Vooral de eerste twee boeken lijken me erg interessant, even een keer opzoeken en doorheen bladeren, straks heb ik lekker alle tijd om te experimenteren met gerechten, super leuk dus! 😉 En super leuke winactie, ik doe sowieso mee! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *